11.8.2003

Banka s novou ochrannou službou

OSTRAVA (11. srpna 2003) – V souvislosti s vyhlášením konkurzu na Union banku došlo k rozšíření rozsahu činností v oblasti bezpečnosti. Proto byla na počátku minulého měsíce vyhlášena veřejná obchodní soutěž na společnost, která by zajistila jak stávající tak i nové potřebné služby.

Vítězem této soutěže se stala akciová společnost ČESKÁ OCHRANNÁ SPOLEČNOST. Od začátku srpna tak na všech bývalých obchodních místech zajišťuje například ostrahu objektů, připojení objektů na pult centrální ochrany, ale je také odpovědná za bezpečnost svozu dokumentace do ústředí banky či provoz elektronického protipožárního systému.

„Do soutěže se přihlásilo celkem 5 bezpečnostních agentur. Nabídku České ochranné společnosti jsme vyhodnotili v souladu s uveřejněnými podmínkami soutěže jako nejvýhodnější, přičemž hodnotícími kritérii byla prokázaná odbornost, způsob, podmínky a šíře poskytovaných služeb, výše odměny za provedené služby, zkušenosti účastníka s podobnými zakázkami většího rozsahu, ekonomická stabilita, ale také rozsah a výše pojištění odpovědnosti, zavedený systém řízení jakosti, počet a kvalifikace zaměstnanců uchazeče“ sdělil Martin Uher z týmu správkyně konkursní podstaty, který má na starost bezpečnost.