16.1.2004

Union banka prodává své nemovitosti

OSTRAVA (16. ledna 2004) – Union banka dnes vyhlásila obchodní veřejnou soutěž na prodej 24 nemovitostí, u kterých je Union banka jediným vlastníkem. O prodeji domů i s pozemky jako celku rozhodl věřitelský výbor banky 17. prosince 2003.

Inzerát s oznámením zahájení veřejné obchodní soutěže byl zveřejněn dnes ve vybraných celostátních denících (MF Dnes, Hospodářské noviny). Uzávěrka veřejné obchodní soutěže je v pátek 6. února 2004. Soutěž bude poté do deseti dnů vyhodnocena za účasti členů věřitelského výboru.

Nový majitel má možnost získat soubor nemovitostí v lukrativních lokalitách měst České republiky. Jedná se o tři nemovitosti v Praze, dvě v Ostravě a Liberci a dále o budovy s pozemky v Olomouci, Přerově, Břeclavi, ve Valašském Meziříčí a Veselí nad Moravou. Z české části bývalé pobočkové sítě Union banky se prodávají domy v Českých Budějovicích, Kolíně, Benešově, Chrudimi, Hradci Králové, České Lípě, Teplicích, Mostu, Chomutově, v Litoměřicích, Lounech a v Ústí nad Labem.

U budovy ústředí banky, která je rovněž zahrnuta v prodeji, musí nabyvatel počítat s pronájmem prostor, protože zde sídlo banky ještě nějakou dobu zůstane.

Podrobné informace lze získat na ústředí banky, kde je pro tyto účely zřízen speciální dataroom. Nebo na internetové stránce banky zde.